Renault - електричний транспорт для всіх сьогодні і завтра

·         Являючись піонером і лідером європейського ринку електромобілів, Renault представить електричний концепт-кар MORPHOZ, в якому втілюється уявлення компанії про мобільності майбутнього.

·         Під час салону відбудеться дебют нових Twingo Z.E. і Mégane Estate E-TECH Plug-in - двох моделей, які символізують новий етап електричного наступу бренду Renault.

·         Бренд Alpine представить дві лімітовані серії, а також модель Alpine A110 SportsX в експериментальному стилі, що дебютував в січні на Міжнародному автомобільному фестивалі.

alt

На стенді Renault відбудеться презентація електричного концепт-кара MORPHOZ, що ілюструє уявлення компанії про мобільності майбутнього. Цей модульний автомобіль здатний адаптуватися до потреб, бажань і способу життя кожної конкретної людини. Він передбачає появу нової родини електричних моделей Renault, які будуть доступні до придбання в найближчі роки.

У прес-дні на повністю електрифікованому стенді Renault будуть виставлені всі 8 автомобілів лінійки, включаючи новий Twingo Z.E., що дебютує на світовій арені.

Являючись піонером в розробці електромобілів, Renault покладається на свій досвід і продовжує електрифікацію продуктової лінійки. Під час Женевського автосалону компанія представить інноваційну ексклюзивну гібридну і гібридну, що підзаряджається, силові установки E-TECH для трьох флагманських моделей: Clio, Captur і Mégane Estate. Новий Mégane Estate E-TECH Plug-in з'явиться вперше перед широким загалом.

Відповідаючи вимогам користувачів комерційних парків, Renault також представить на салоні міський електричний шоу-кар Kangoo Z.E. Concept. Оновлення серійних автомобілів даної моделі буде в 2020 році.

Сесія відповідей на питання по програмі електрифікації Групи Renault відбудеться 3 березня в 15:15 на стенді Renault (Павільйон 4) (кількість місць обмежена, тільки за запрошеннями).

 

Alpine: лімітовані серії, яскраве відсилання до минулого і нова інтерпретація
alt

В цьому році Alpine повертається на Женевський автосалон (Павільйон 4) і продовжує розширювати лінійку A110, представляючи дві нові лімітовані серії.

Alpine також покаже на своєму стенді модифікацію Alpine A110 SportsX. Експериментальний стиль цього автомобіля, розроблений спільно дизайнерами та інженерами Alpine, заснований на модернізованих ралійних версіях A110, зокрема, на A110, який виграв Ралі Монте-Карло в 1973 році.

Ми запрошуємо вас на стенд Alpine (Павільйон 4) 3 березня о 11:30, де відбудеться прес-конференція, яку проведуть Патрік Марінофф, керуючий директор Alpine, і Антоні Виллан, директор з дизайну компанії.