Сервісний контракт від Renault

З лютого 2021 року компанія Renault в Україні розширює послугу "Сервісний контракт" у всіх офіційних дилерських центрах Renault по всій території України на весь модельний ряд легкових автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння.

alt

Суть послуги полягає в тому, що клієнтам надається можливість придбати новий автомобіль Renault з одним із варіантів Сервісного контракту на технічне обслуговування:

  • «Сервісний контракт 3» - технічні обслуговування нового автомобіля: на 3 ТО або терміном дії до 3 років, або до досягнення 45 тис. км пробігу авто, в залежності від того, що настане раніше, згідно з регламентом проведення ТО на авто;
  • «Сервісний контракт 5» - технічні обслуговування нового автомобіля: на 5 ТО або терміном дії до 5 років, або до досягнення 75 тис. км пробігу авто, в залежності від того, що настане раніше, згідно з регламентом проведення ТО на авто.

 

Згідно статистичних даних, середній пробіг автомобіля в Україні становить трохи менше 15 тис. км на рік. Сервісні контракти 3 і 5 розроблені спеціально для водіїв з такими середніми пробігами. Для власників, що експлуатують автомобілі інтенсивніше і з великими пробігами, продовжують діяти спеціальні пропозиції.

 

За допомогою Сервісного контакту можна зафіксувати вартість послуг по сервісу автомобіля в гривні на весь час дії контракту, убезпечивши себе від інфляції та коливань курсів валют. А обслуговування можна здійснювати в будь-якому офіційному дилерському центрі Renault. У разі продажу автомобіля сервісний контракт також переходить новому власнику, що збільшує вартість автомобіля.

alt
Renault Бонус +

Унікальна для України програма "Renault Бонус+" пропонує клієнту одночасно використовувати переваги Сервісного контракту і кредитної пропозиції від Renault, серед яких:

  • можливість збільшення знижки до 90 000 грн. на автомобіль при фінансуванні з програмою "Renault Бонус +";
  • фіксована ціна в гривні: вартість запчастин і робіт не залежить від інфляції і коливань валют;
  • щомісячний платіж вже включає вартість обслуговування при покупці автомобіля за програмою "Renault Бонус +";
  • продовження дії контракту при зміні власника авто, що підвищує залишкову вартість автомобіля при його продажі;
  • обслуговування в будь-якому офіційному дилерському центрі Renault на території України.

Для клієнта фінансування з "Renault Бонус+" забезпечує всі переваги передплаченого обслуговування по Сервісному контракту за символічну ціну. Наприклад, для моделі Arkana, при 30% передплати за автомобіль і кредиті на 60 місяців, сервісний контракт додає в щомісячний платіж по кредиту всього майже 150 гривень.

Унікальна вигідна пакетна пропозиція "Renault Бонус+" пропонує як додаткову знижку на новий автомобіль Renault, так і придбання гарантованого сервісного обслуговування за невелике збільшення щомісячного платежу завдяки покупці одного з варіантів Сервісного контракту - 3 або 5.