Про кондиціонер подбає Renault!

Традиційно, з початком літа компанія Renault в Україні відкриває сезон привабливих цін на послуги очистки та обслуговування системи кондиціонування. Сервісна акція «Діагностика та обслуговування кондиціонера» триває з 7 червня до 4 липня 2021 року в офіційних дилерських центрах Renault.

alt

Акція «Діагностика та обслуговування кондиціонера» надає можливість з максимальною вигодою виконати обслуговування системи кондиціонування в автомобілях Renault, а також придбати сезонні товари за привабливою ціною.

На роботу кондиціонера великий вплив має зовнішнє середовище, особливо влітку, в період найбільш активної експлуатації. Зниження ефективності теплообміну кондиціонера може бути результатом потрапляння бруду на його випарник. У момент теплообміну поверхня випарника покривається краплями конденсованої вологи, до якої липнуть пилок, пил, пух, комахи та інші види забруднення, що потрапляють в повітряний потік, що проходить через стільники теплообмінника. Вологе середовище стає розсадником розмноження бактерій, цвілі та інших мікроорганізмів. Саме тому необхідно приділяти особливу увагу стану системи кондиціонування в цей період.

Для більшості моделей Renault рекомендує проведення регулярного обслуговування системи кондиціонування повітря за таким планом: заміна салонного фільтра – один раз на рік; очистка кондиціонера – один раз на два роки; дозаправка кондиціонера – кожні чотири роки.

Сервіс Renault
Сервіс Renault

З 7 червня до 4 липня 2021 року всі клієнти офіційного сервісу Renault зможуть:

  • виконати очистку кондиціонера із вигодою до 25% (знижка на очисники – 25%, знижка на роботи – 20%);
  • виконати діагностику кондиціонера із знижкою до 20% на роботи.
  • виконати заправку та ремонт кондиціонера із знижками до 25% на запчастини/матеріали та 10% на роботи із їх встановлення;
  • виконати заміну салонного фільтра із вигодою до 30% (знижка на фільтри салону – до 30%, знижка на роботи – 10%);
  • придбати дезінфікуючий аерозоль для салону автомобіля за акційною ціною 365 грн. з ПДВ.

Вірно працюючий кондиціонер забезпечує зручність і комфорт для водія і пасажирів, а також подарує виключно приємні враження від поїздки, особливо в теплий період року.

Дезінфікуючий аерозоль для салону автомобіля стане незамінним помічником кожного водія, адже скористатись ним можна самостійно завдяки простому способу використання. А в період Акції його можна придбати за привабливою ціною - 365 грн. з ПДВ.

Для автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2015 р. випуску) на постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини та роботи по їх установці. Знижки по акції і за програмою лояльності не додаються.

MY RENAULT
MY RENAULT

Реєстрація в MY RENAULT надає можливість клієнту:

  • отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля Клієнта;
  • економити при використанні акційних пропозицій;
  • дізнаватися «з перших вуст» про новини бренду;
  • завжди бути на зв'язку з дилером і представництвом;
  • отримувати необхідні послуги/допомогу в найкоротші терміни;
  • висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;
  • ефективно планувати події по автомобілю.

*Під «знижками» маються на увазі знижки до 25% на деталі та матеріали системи кондиціонування автомобіля від рекомендованої роздрібної ціни, до 30% на фільтри салону, а також знижки на роботи з обслуговування: до 20% на роботи з діагностики та/або очистки системи кондиціонування, до 10% на роботи з заправки, ремонту систем кондиціонування, заміни фільтрів салону, у період дії Акції. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Рекомендована роздрібна акційна ціна дезінфікуючого аерозолю для салону автомобіля складає 365 грн з ПДВ. Зазначені розміри знижок та акційна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault. Акція діє з 07.06.2021 до 04.07.2021 року в офіційній дилерській мережі Renault на території України (крім тимчасово окупованих територій).