Renault 5 Prototype на мюнхенському автосалоні

Відомий Renault 5 зовсім скоро відзначить своє 50-річчя. У почесного ювіляра тепер є нащадок: Renault 5 Prototype стане серійною моделлю вже в 2024 році.

alt
Renault 5 Prototype на мюнхенському автосалоні

Душа бренду в його коренях. Він має залишатися вірним своєму минулому і шукати натхнення в собі, аби віддавати данину поваги спадщині та відроджувати дух минулих часів. Саме така роль випала на долю Renault 5 Prototype. Він покликаний продемонструвати бажання Renault зробити електромобілі широкодоступними по всій Європі завдяки своєму сучасному підходу і такими ж популярними, яким свого часу був легендарний Renault 5.

Renault 5 Prototype - чарівний, мініатюрний міський автомобіль, створений під враження від одного з непідвладних часу шедеврів Renault і отримав сучасне, повністю електричне втілення. Разом із своїм веселим і грайливим характером, автомобіль отримав яскравий жовтий колір кузова, що привертає увагу.

заново відкрити для себе Renault 5 Prototype,
Заново відкрити для себе Renault 5 Prototype,

Жиль Відаль і команда дизайнерів надихнулися легендарною моделлю Renault 5, яка дуже відома в усьому світі. Зовнішній вигляд Renault 5 Prototype заснований на оригінальному дизайні, однак сучасний підхід прослідковується в формах автомобіля, його обробці і матеріалах, натхнених світом електроніки, меблів і спорту.

 

Автосалон в Мюнхені стане ідеальною можливістю вперше або заново відкрити для себе Renault 5 Prototype, а також насолодитися подорожжю в часі. На стенді будуть представлені чотири моделі, які символізують різні етапи історії легендарної моделі: помаранчевий TL, чорний Le Car Van, електрична модель в синьому виконанні і TX кольору шампанського.