Призначено нового генерального директора Renault в Україні

З 1-го вересня 2020 року Даніель ФІЛІП призначається Генеральним Директором Renault в Україні. Він замінить на цій посаді Франсуа Маріота, який продовжуєсвою діяльність в структурі Групи Renault.

З1 вересня 2020 року Даніель ФІЛІП виконує обов’язки Голови Правління АТ «Рено Україна».

Даніель ФІЛІП походить з Румунії, йому 42 роки. Він закінчив економічну бізнес-школу в Північному університеті в м. Бая-Маре (Румунія), а також здобув знання в бізнес-школі ESCP в Європі за програмою виконавчого глобального управління.

Розпочавши свою кар'єру з брендом Renault в 2003 році, Даніель ФІЛІП накопичив більше 17 років практики в автомобільному секторі. Головним чином йогопрофесійний досвід ґрунтується на сферах маркетингу, продажів та управліннядилерською мережею.

Загалом Даніель ФІЛІП займав кілька посад у Групі Renault в Румунії. Зокрема,за попередньою позицією він був директором з маркетингу Dacia та Renault для південно-східного кластеру (Румунія, Болгарія та Республіка Молдова).

“Я дуже щасливий приєднатися до української команди Renault і дуже тішуся з того, що маю можливість продовжувати роботу, яка була зроблена для нашого бренду в країні. Бренд Renault має сильні позиції в Україні, утримуючи лідерство на автомобільному на ринкувже більше п’яти років. Наша мета - продовжувати пропонувати своїм клієнтам найкращі автомобілі та послуги» - прокоментував своє призначення Даніель ФІЛІП.

Компанія Renault в Україні дякує Франсуа Маріотуза його вагомий внесок в розвиток бренду Renault на ринку України та професійний стиль управління всією командою.

П’ять років поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.